MYD-II: A KREATÍV VÁLASZ
TAPASZTALATAINKAT ÖSSZEGYŰJTVE NYITVA ÁLLUNK A LEHETŐSÉGEK ELŐTT.
A MYD-II CÉLJA A SIKERES TERMÉK.
A MYD-II TÁRS A CÉLOK ELÉRÉSÉHEZ, HA BELSŐÉPÍTÉSZETRŐL VAN SZÓ.
TÖREKSZÜNK A TÖKÉLETES VÉGEREDMÉNYRE, EZÉRT KOMPLETT SZOLGÁLTATÁST NYÚJTVA AZ ELSŐ TERVEKTŐL A KIVITELEZÉSIG SZERETJÜK VÉGIGKÖVETNI A MUNKÁT.

Tevékenység

MYD-II: A KREATÍV VÁLASZ

A MYD-II társ a célok eléréséhez, akár belsőépítészetről akár formatervezésről legyen szó. A komplex gondolkodás számunkra alapelv, ezért szeretjük az első tervektől a kivitelezésig, formatervezési feladat esetén a gyártásig végigkövetni a munkát. Tapasztalatainkat összegyűjtve nyitva állunk az lehetőségek előtt. Fontos számunkra a személyesség, ezért törekszünk a Megrendelő álmainak pontos megismerésére mielőtt annak közös megvalósításába kezdünk. A végeredmény ízét pedig az a plusz adja meg, melyet mindig hozzáteszünk.

belsőépítészet

A belsőépítészeti tervezésben alapelvünk a komplexitás. Gyakran már az építészettel együttműködve, velük párhuzamosan kezdjük el a tervezést. A kézi skicceken keresztül koncepcióterveket majd látványterveket készítünk, melyeken bemutatjuk az anyagokat, felületeket, színharmóniákat, struktúrákat, térviszonyokat, illetve a világítási koncepciót, mely során a megrendelő az elképzeléseit láthatja megelevenedni. Ezután funkció- és vázlatterveket, majd kiviteli terveket készítünk, illetve ha igény van rá, a kivitelezés során is jelen vagyunk. Egyeztetünk a különböző szakági kivitelezőkkel, a kivitelezés során művezetés keretében kísérjük tovább a munkát. Megbízható kivitelezői és szakági tervezői kapcsolatokkal rendelkezünk, amely szintén döntő feltétele a valóban igényes végeredmény megszületésének.

formatervezés

A belsőépítészet mellett irodánk formatervezéssel is foglalkozik. Ezen a területen a legkülönbözőbb termékek tervezésével foglalkozunk a high end hifi rendszertől a bútorokon át a kilincsekig. Csapatunk a terméktervezésben is szereti a kihívásokat, így örömmel vállalunk formatervezési munkákat, legyen szó egy termék áttervezéséről, vagy egy új termék kialakításáról a skiccektől a gyártásig.

grafikai tervezés

Építészethez és belsőépítészethez kötődő külső és belső grafikai elemek tervezése (logo tervezése, arculathoz tartozó feliratok tervezése – pl. étterem, kávézó stb. -, információs rendszer tervezése, díszítő grafikák tervezése)

formaruha tervezés

A szolgáltatásokhoz szükséges különböző munka- és formaruházat tervezése féri, női és vezető beosztású alkalmazottak részére (recepció, adminisztrációs és értékesítési osztály, étterem, biztonsági személyzet, takarító személyzet) 2-3 lehetséges formai és színvariációban. Alapanyag javaslatok megtétele, a tervekhez kapcsolódóan anyagminták bemutatása.

költségkövetés

A költségkövetés során a beépítésre kerülő összes belsőépítészeti anyag, berendezés, tárgy, lámpa stb. alternatíváit, mennyiségét, árát táblázatba foglaljuk, amellyel segítjük a megrendelői döntéseket.

finish styling

Komplett javaslattétel dekorációs és használati tárgyakra a belsőépítészeti szempontok figyelembevételével – 2 különböző alternatívában.  Növényezés tervezése: Javaslattétel növényekre, tartókra a különböző helyiségekbe – figyelembe véve a belsőépítészeti szempontokat, funkciókat, a növények igényeit stb.

belsőépítészeti tanácsadás

Javaslattétel burkolatokra, falszínekre, világításra, berendezésre konkrét téri adottságok figyelembevételével. Anyagkiírási listát tartalmaz beszerzési helyek, anyagok, cikkszámok pontos meghatározásával.

projektmenedzselés

A belsőépítészeti tervezési folyamat során folyamatos projektmenedzselést biztosítunk, melynek segítségével figyelemmel kísérjük és rendszerezzük a tervezés összes munkafázisát, áttekintjük és lebontjuk a különböző feladatokat, követjük a határidőket illetve előkészítjük a döntéseket. A szakági tervezők (gépész, elektromos tervező) összes feladatát, ütemezését összehangoljuk, elősegítjük a közöttük lévő információcserét. A tervezés aktuális állapotáról kétheti rendszerességgel jelentést készítünk.

művezetés

A tervezési folyamatot teljességében végigkövetve a kivitelezés során előkerülő problémák kezelése és megoldása érdekében a szükséges mennyiségben javasoljuk a művezetés igénybevételét, mely a szakágak felügyeletére, a kivitelezőkkel történő folyamatos egyeztetésekre vonatkozik.