Belsőépítészet a négyzeten

családi ház

Belsőépítészet magas elvárásokkal

Hatványozottan megtisztelő érzés, mikor szakmabeliek bízzák ránk saját otthonuk tervezését. Belsőépítész megbízóink családi házának már az épület kiviteli tervei is inspirálóan hatottak ránk, így nagy örömmel vállaltuk a belsőépítészeti és lakberendezési tervek elkészítését.

Az ingatlan, Budapest kimondottan értékes területén, a XVI. kerületben épül, hatalmas fákkal övezve. Megrendelőink fontosnak tartották a természetes és őszinte anyagok megtartását a belső térben is. A szellős, nyitott helyiségekben kontrasztos színvilágot, hangsúlyos anyagokat és letisztult formákat kombináltunk. A nappali és konyha durva beton mennyezetét hangsúlyos fa felülettel finomítottuk. Ismervén megbízóink gasztroőrült oldalát, a sonka és bor kiválóságoknak is előkelő helyet terveztünk.

A két emeleten átívelő monumentális könyvespolc funkcionális dekorelemként öleli át a lebegő lépcsősorokat. A felnőtt hálószobát légiesen könnyed, szinte láthatatlan átmenettel kapcsoltuk össze a fürdőszobával, intim teret létrehozva ezzel a szülőknek. A gyerekek szobájának tervezésekor a világos pasztell színpalettából dolgoztunk, geometrikus és természetes mintákkal hoztunk létre mesebeli hangulatot.

Belsőépítészet: Finta Csaba, Fazakas Nikolett, Andrási Gertrúd
Építészet: Kenyeres László
Látványterv: Csikós Márton