Belvárosi átalakítás – markáns stílus

magánlakás

A Pesti belvárosban egy igazán egyedi, és személyre szabott lakást tervezhettünk meg. A teret minden részletében megrendelőnk igényeire és stílusára szabtuk, figyelve az átalakítás hatékonyágára. A végeredmény egy lenyűgöző új otthon.

A munka során egy rendkívüli adottságokkal rendelkező lakást nyílt lehetőségünk megtervezni. A lakás adottságai, elhelyezkedése, és legfőképp megrendelőnk személyisége jelentette a fő inspirációt, amikor a tervezést megkezdtük. Mivel alapvetően egy kész lakás újratervezése volt a feladatunk, a legfőbb célunk az volt, hogy a legtöbbet és legkülönlegesebbet hozzuk ki a térből, a legoptimálisabb módosításokkal. 

A lakás központi tere az étkező és nappali, amelyet különleges anyagokkal és egyedi megoldásokkal terveztünk meg. Úgy dolgoztunk, hogy a lehető legtöbb értéket tartsuk meg az eredeti kialakításból, személyre szabott és exkluzív elemekkel kiegészítve.

A terasz szerves részét képezi a lakásnak, amelyről kilátás nyílik a pesti városképre és a budai hegyek zöldjére. A teret kültéri konyhával, bútorokkal, és egyedi világítással tettünk különlegessé.