Penthouse a Duna felett

magánlakás

Penthouse a Duna felett

A tervezés során egy olyan egyedi lakást alakítottunk ki, amely a legutolsó részletig harmonikus és kifinomult, és minden megoldásában a tulajdonos igényeire szabott.

A munka során az alapoktól kezdve gondoltuk újra a lakás funkcióit és helyiségeit, hogy egy olyan teret alkossunk meg, amely maximálisan használja ki a lakás adottságait, és az ablakokból táruló gyönyörű panorámát. Emiatt úgy alakítottuk a helyiségeket, hogy a hatalmas ablakokon keresztül a lakás minden pontjáról élvezhető legyen a kilátás, akár a nappaliban, a hálóban, vagy a zuhanyzóban állunk.

A lakás kifinomult, de játékos hangulata visszaköszön nem csak a különböző helyiségekben, de a hatalmas teraszon is, amely a nappali tér meghosszabbításaként egészíti ki a belső tereket. A különleges atmoszféráról gondoskodnak az egyedi fa falburkolatok, a hatalmas tapéták, és a titokajtók, melyek a burkolattal síkba záródva eltüntetik a nyílászárókat, ezzel biztosítva, hogy a lakás részei szükség esetén teljesen szeparálhatóak legyenek.

A tervezés során rendkívül fontosak voltak a nem mindennapi részletek és megoldások, így kapott helyet a csocsóasztal, a különleges neon fények, a belógatott, és egyedülállóan elhelyezett növények, vagy akár a terasz teljes kialakítása. Mindezt azért, hogy az itt eltöltött idő a legkiemelkedőbb minőségű legyen. Az elkészült munka egy vidám, erőteljes és stílusos penthouse lakás, amely minden részletében egyedülálló, egyszerre látványos, esztétikus, és maximálisan funkcionális.