Lakás a város határán

magánlakás

EGY LÉGIESEN KÖNNYŰ MAGÁNLAKÁS

Ezen projektünket teljes egészében a könnyed, és elegáns harmónia határozza meg. A munka során lehetőségünk nyílt egy igazán tiszta, könnyed teret megtervezni, amely az eleganciája mellett is kényelmes és kellemes.

A lakás tereit a naturalizmus és a tisztaság uralja. Az egész tervezés során kiemelten három színt használtunk, ezzel erősítve a tér koherenciáját. A tört-fehér felületek a legmeghatározóbbak, ezeket mindössze a matt fekete kiegészítők, és a világos tölgy betétek törik meg. A három szín és textúra együtt teremti meg a hely páratlan hangulatát.

A lakás valódi egyedülállóságát annak különleges kialakítása biztosítja. Úgy alkottuk meg a helyiségeket, hogy azok nem különülnek el, így egymásba fonódva, együtt alkotják a teret. Mindez lehetővé teszi, hogy a lakás igazán könnyed, kötetlen, és közvetlen lehessen.

Mindemellett viszont, az eltűnő tolóüvegek lehetővé teszik a szeparációt akkor, amikor szükséges. Nyitva azonban a lakás eggyé válik: egy többfunkciós tér, elegáns környezet, kényelmes otthon.

Az egységesség és a harmónia megteremtésének elvét követtük a tervezés minden pillanatában. Míg a színeket mind egyégesen határoztuk meg, mégis szerettük volna, ha emellett minden egyedi és különleges. Így a színek helyett az anyagok textúráival, struktúráival játszva hoztunk létre igazán egyedülálló tereket.