Sokszínű iroda, eklektikus enteriőr

iroda

SOKFÉLESÉG EGYSÉGESÍTÉSE

Legnagyobb örömünkre a business enteriőrök manapság egyre impulzívabbak, bátrabbak, otthonosabbak, színesebbek. A Garzon stúdió és bemutatóterem tervezése rengeteg újító megoldás alkalmazását engedte számunkra. Egy légterűre álmodtuk meg, ahol a munkatársak a bemutatott tárgyakat használják a hétköznapokban is.

Egy barátságos irodát akartunk megvalósítani, ami tükrözi az ott dolgozók sokszínű egyéniségét, ahol keverednek a változatos formák, textúrák, stílusok. Mivel ez az iroda egyben bemutatóteremként is funkcionál, így a cég által gyártott kiemelt mobíliáknak kiemelt szerepet szántunk és egy egyedi szekrény-falban jelenítettük meg.

A meglévő látszógépészet és vasbeton falak ipari hangulatot kölcsönöznek a térnek, amit színes és otthonos bútorokkal és rengeteg zölddel ellensúlyoztunk. Az akusztika kiemelt szerepet játszott a projekt során, hiszen a különböző munkaterületekhez tartozó csapatokat nem falakkal, hanem akusztikai megoldásokkal, állítható magasságú bútorokkal választottuk el.

Belsőépítészet: Aleksic Júlia, Pongrátz Júlia
Látványtervek: Pongrátz Júlia, Csikós Márton