Erdőszéli családi ház

családi ház

Geometrikus bútorok családias környezetben

Ezt a tervezési munkát a régre nyúló bizalom hangulata járta át, ugyanis egy régi megrendelőnk ezúttal családja második generációjának otthonát bízta a csapatunkra. A csendes, erdőszéli elhelyezkedésű otthont hamarosan egy kisgyermekes, folyton nyüzsgő család veszi majd birtokba. Kifejezett kérésük volt, hogy kontrasztos szín- és anyaghasználattal dolgozzunk.

A nappali-konyha-étkező hármasának sötét, furnérozott felületeit világos falfelületekkel kombináltuk, egy-két harsány színnel dobtunk fel, az összeköttetést pedig geometrikus bútorokkal oldottuk meg.

A fürdőszobákat ránk jellemző modern eleganciával és luxus minőségben álmodtuk meg, de mindegyik külön egyéniséget kapott. A vendégfürdőben sötétebb tónusokkal operálva emeltük be a mai modern belsőépítészet elemeit, a fő fürdőszobában viszont lágyabb, világos színekkel és textúrákkal teremtettünk békés hangulatot. 

A gyerekszobába harsány és izgalmas színvilágú, saját titkos erdei enteriőrt alkottunk.

A hálóban és a dolgozóban visszaköszön a nappaliból már ismert sötét furnér panel és fehér fal kombinációja, néhány vibráló színfolttal bolondítva. 

Belsőépítészet: Andrási Gertrúd, Aleksic Júlia

Látványterv: Csikós Márton